Cazare apartament Eforie Nord

1 Cazare
  • Sortează după:
Hotel Fortuna din Eforie Nord
310lei/cameră dublă

Hotel Fortuna din Eforie Nord

str. Aleea Perla, nr. 4, Eforie Nord
  • 146 Dormitoare
  • 302 Persoane
  • Hotel

De ce să te cazezi la hotel sau la pensiune când poți alege o cazare la apartament în Eforie Nord?

În Eforie Nord, cazarea la apartament este o variantă excelentă pentru a te bucura de aceleași condiții ca la hotel. Pe lângă asta, vei beneficia și de o bucătărie unde poți prepara micul dejun celor dragi. Astfel, nu vei fi deranjat de nimeni când te întorci de la plajă.

De ce să rezervi cazare la apartament în Eforie Nord prin iTurist? Pentru că beneficiezi de cele mai bune prețuri, întrucât rezervi cazare la particulari, fără intermediar și fără costuri ascunse.

Care sunt cele mai ieftine opțiuni de cazare la apartament în Eforie Nord?

Apartament Taboo, Apartament Tiby, și Apartament Lyz sunt cele mai ieftine opțiuni de cazare la apartament în Eforie Nord, unde o noapte de cazare costă între 100 lei și 130 lei.

Cele mai ieftine cazări la apartament în Eforie Nord

De ce să alegi cazare la apartament în Eforie Nord

Cazarea la apartament în Eforie Nord reprezintă o soluție ideală atunci când vrei să faci un deal bun în ceea ce privește raportul calitate-preț. Dacă vii cu familia sau cu prietenii și totuși vrei să te cazezi la un nivel de confort similar celui de la hotel, atunci alege sa te cazezi la apartament. Totodată bucătăria este un punct esențial în alegerea unei cazări la apartament în Eforie Nord, întrucât nu o vei împărți decât cu cei dragi.

Caută
Tip Cazare
Preț
Dotări
Facilități

Compară cazări

Compară