Cazare în Eforie Nord

1 Cazare
  • Sortează după:
Hotel Fortuna din Eforie Nord
310lei/cameră dublă

Hotel Fortuna din Eforie Nord

str. Aleea Perla, nr. 4, Eforie Nord
  • 146 Dormitoare
  • 302 Persoane
  • Hotel

Cei care se orientează din vreme pentru a găsi cele mai bune variante de cazare în Eforie Nord o fac întrucât este singura stațiune de pe litoralul românesc unde plaja este foarte largă, existând o sumedenie de zone frumoase de promenadă. Astfel, multitudinea de unități de cazare din Eforie Nord și facilități pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele este reprezentată de vile, pensiuni și hoteluri cu piscine sau cu locuri de joacă pentru copii.

Cauți cazare în Eforie Nord? Rezervă direct cazare la particulari, la cel mai mic preț. Găsește cazare în Eforie Nord la pensiuni sau apartamente și sună direct. Cele mai ieftine cazări particulare din Eforie Nord!

Care sunt cele mai ieftine cazări în Eforie Nord?

Cele mai iefftine cazări din Eforie Nord sunt Vila Arcobaleno, Vila Alexandra N, Casa de vacanta Strava, Vila Marius, Casa inflorita, Vila Bey-Lik, unde prețul unei nopți de cazare este de 50-60 de lei pe camera dublă.

Care sunt unitățile de cazare cu piscină din Eforie Nord?

Casa Mateiana, Casa Ramya, Casa Ani, Hotel Apollo, Camere de inchiriat Olguta, Hotel Angely, Apartament Gala Residence au piscină exterioară, iar prețul unei nopți de cazare variază între 80 lei și 150 lei pentru o cameră dublă.

Care sunt cele mai ieftine cazări la pensiuni în Eforie Nord?

Pensiunea Varsatorii, Pensiunea Meridian, Pensiunea Casa Belu, Pensiunea Casa Di Sonia sunt cele mai ieftine pensiuni din Eforie Nord, iar prețul unei nopți de cazare costă între 70 și 100 lei pe noapte per cameră dublă.

Care sunt cele mai ieftine cazări la apartament în Eforie Nord?

Apartament Meduzei, Apartament Taboo, Apartament Tiby, Apartament Lyz sunt cele mai ieftine cazări la apartament din Eforie Nord, unde o noapte de cazare vă costă între 80 lei și 130 lei.

Ce unități de cazare sunt în Eforie Nord lângă plajă?

Cele mai apropiate cazări de plajă din Eforie Nord sunt Vila Adela, Pensiunea Casa Belu, Vila Lucmar, Vila Vlad, Pensiunea Yza, distanța fiind de maximum 5 minute de mers pe jos.

Cele mai ieftine cazări în Eforie Nord

Cazare la pensiune în Eforie Nord

Cazare la apartament în Eforie Nord

De ce să te cazezi în Eforie Nord

Eforie Nord este cunoscuta una dintre cele mai bune destinații de vacanță de pe litoralul românesc pentru bugete reduse, o noapte de cazare într-o cameră dublă costând în medie între 70 și 150 de lei.

Raport bun calitate-preț la cazare. Turiștii români aleg pentru concediul de vară o destinație unde să se relaxeze însă totodată doresc să beneficieze de un raport calitate-preț cât mai bun când vine vorba de cazare. Astfel, cei care își doresc să se relaxeze pe litoral și totodată prețuri bune la cazare și servicii, vor alege Eforie Nord.

Mai puțin aglomerată decât Mamaia sau Costinești. Eforie Nord, a doua cea mai mare stațiune de pe litoralul românesc, nu este la fel de aglomerată precum alte stațiuni. Astfel, dacă nu îți dorești să stai la coadă la restaurante sau să mergi minute bune prin nisip pentru a găsi un loc liber pe plajă, caută-ți cazare în Eforie Nord.

Facilități de cazare la prețuri reduse. Deși de multe ori auzim că litoralul românesc este la fel de scump sau poate chiar mai scump decât stațiunile de pe litoralul unor țări precum Bulgaria, Grecia sau Turcia, adevărul este altul. În Eforie Nord, o noapte de cazare costă începând cu 50 de lei pe noapte per camera dublă. Astfel, în Eforie Nord vei găsi o multitudine de cazări la prețuri excelente.

Caută
Tip Cazare
Preț
Dotări
Facilități

Compară cazări

Compară