Top 7 unități de cazare în Moieciu de Sus

cazare Moieciu de Sus

Oricine este interesat de cazare în Moieciu de Sus, trebuie să știe că această zonă turistică este încă un paradis neștiut situat la marginea Țării Bârsei, la limita dintre masivele Bucegi și Piatra Craiului.

Aici ai parte de peisaje minunate, aer curat și numeroase opțiuni de cazare, fiind una dintre cele mai frumoase destinații turistice din România.

Dacă acum peste două decenii, Moieciu de sus era doar un sat izolat, fără niciun fel de infrastructură și nicio facilitate turistică, astăzi reprezintă una dintre cele mai râvnite zone montane din țară.

Iată cele mai frumoase unități de cazare din Moieciu de Sus, unde poți petrece experiențe cu adevărat inedite.

Carpatica Lodge

Carpatica Lodge este o alegere excelentă de cazare în Moieciu de Sus, ideală pentru cei care iubesc muntele, linistea și peisajele spectaculoase. Așadar, nu se adresează celor împătimiți de petreceri.

Unitatea de cazare este situată pe o culme montană a satului Moieciu de Sus, pe un drum montan care se desparte de șoseaua principală, locația se ridică la standarde înalte în ceea ce privește confortul, cadrul natural și condițiile de cazare.

Carpatica Lodge oferă o priveliște memorabilă din orice cameră și dispune de 8 camere duble (cu pat matrimonial și baie proprie), având o capacitate de cazare de 16 oaspeți. Așadar, dacă nu te interesează să rezervi integral o unitate de cazare, această opțiune este excelentă întrucât se poate închiria la nivel de cameră.

Terasa unității de cazare se numără printre cele mai frumoase terase montane din România, mulțumită peisajului spectaculos.

Printre facilitățile oferite se numără: mic dejun inclus în prețul cazării, WiFi, camere cu balcon, TV și parcare gratuită. De asemenea, ai la dispoziție un serviciu de închirieri de biciclete, zona fiind foarte populară pentru ciclism.

Unitatea de cazare nu dispune de grătar însă la doar 5 minute de mers pe jos, veți găsi 3 restaurante cu preparate delicioase.

De aici, puteți vizita:

  • Castelul Bran, 13 km
  • Peștera Valea Cetății din Râșnov, 24 km
  • Prăpăstiile Zărneștiului, 26 km
  • Brașov, 38 km
  • Cheile Dâmbovicioarei, 38 km
  • Cetatea Săsească Prejmer, 50 km
cazare Moieciu de Sus
cazare Moieciu de Sus

Ranger Chalet

Amplasată în Moieciu de Sus, la doar 9 km de Castelul Bran, această unitate de cazare dispune de 6 dormitoare (5 paturi duble și un pat king-size), un living și 7 băi.

Situată la marginea Parcului Natural Bucegi, Ranger Chalet oferă o priveliște superbă spre Munții Bucegi.

Ranger Chalet

Parterul unității de cazare dispune de bucătărie complet utilată și spațiu de servit masa, în timp ce etajul 1 găzduiește livingul, o baie de serviciu și două camere triple. Al doilea etaj al unității de cazare dispune de 4 camere duble dotate cu pat matrimonial, smart TV și baie proprie. Accesul WiFi este diponibil atât la interior cât și la exterior.

Exteriorul îți pune la dispoziție două terase și un spațiu amenajat pentru grătar, și totodată un ciubăr dotat cu hidromasaj (situat în curtea interioară). Din fericire pentru iubitorii de animale, accesul cu animale de companie este permis.

Unitatea de cazare se închiriază doar integral!

Vila Alegria

Vila Alegria oferă cazare în Moieciu de Sus și se poate închiria atât integral, cât și individual, la nivel de cameră duble Deluxe sau cameră de familie Deluxe. Diferența între cele două constă în suprafață (30 mp – cameră dublă vs 50 mp – camera de familie) și adițional, camera de familie dispune pe lângă patul matrimonial și de o canapea extensibilă.

Camerele sunt spațioase, amenajate cu bun gust. Micul dejun este variat și delicios. Confortul, curățenia și priveliștea din camere fac din această unitate de cazare o opțiune de luat în considerat dacă vrei să ai parte de câteva zile de relaxare în Moieciu de Sus.

Pensiunea îți pune la dispoziție bucătărie comună complet utilată, WiFi, o terasă, loc de joacă pentru copii, parcare.

Vila Samaha

Dacă dorești cazare în Moieciu de Sus, trebuie să știi că vila Samaha este amplasată într-un cadru pitoresc, și oferă o priveliște superbă, multă liniște și condiții de cazare mai mult decât decente.

Unitatea de cazare are o suprafață de 300 mp și dispune de 6 dormitoare, fiecare cu baie proprie (și încă două băi de serviciu). Bucătăria este complet utilată iar camerele corespund criteriilor exigente în ceea ce privește curățenia. La exterior, vila pune la dispoziția turiștilor o zonă de grătar și un foișor.

Capacitatea maximă de cazare este de 16 persoane. Patru dormitoare dispun de pat matrimonial, iar celelalte două sunt dotate cu un pat dublu mare și câte o canapea extensibilă.


Cazare lângă Moieciu de Sus

Localitatea Moieciu de Sus se află în apropierea unei dintre cele mai vechi căi de comunicație a României, respectiv culoarul Rucăr-bran, folosit pe timpuri de negustorii medievali. Așadar, întreaga zonă este la fel de frumoasă, iar o cazare lângă Moieciu de Sus poate fi o opțiune excelentă.

Măgura Little Chalet

Locație de vis situată în Măgura, un sat impresionant de la poalele munților Piatra Craiului, Măgura Little Chalet este amplasată într-o zonă de un pitoresc deosebit, și îți pune la dispoziție suprafețe vitrate, zonă de dining, 3 dormitoare, 2 băi, toaletă de serviciu și bucătărie open-space.

Măgura Little Chalet oferă o capacitate de cazare de 6 persoane și poate fi rezervată direct la proprietar, fără intermediari.

Începând din vara anului 2021, cabana oferă și saună! Accesul către cabană se realizează cu mașina până la 250 m de cabană, după care urmează un traseu pietonal până la locație.

Odai din Plai

Dacă dorești o escapadă de vis la Poalele Bucegilor sau de o altfel de cazare în Moieciu de Sus, iată că pensiunea Odăi din Plai își face apariția cu patru căsuțe tip Hobbit, practice și călduroase în același timp.

Chiar dacă nu este situată în Moieciu de Sus, la doar 3 ore distanță de București, mai precis în localitatea Fundata, vei găsi un peisaj de vis, liniște, aer curat, și cazări de-a dreptul spectaculoase.

Astfel, Odăi din Plai pune la dispoziția turiștilor un domeniu cu o suprafață de 5 hectare și cazare în căsuțe frumos îngrijite ridicate la baza unui deal, cu o arhitectură inedită. Zona este surprinzător de frumoasă, iar odată ce-ai ajuns aici, te vei simți ca-n basmele copilăriei. Gazdele sunt foarte primitoare iar mâncarea este delicioasă.

Odai din Plai

Trei căsuțe din cele patru dispun de baie proprie, iar ultima oferă două camere duble și două băi, totul fiind construit din piatră și lemn. Camerele sunt dotate cu TV însă nu există acces la internet. Mobilierul din odăi este lucrat manual, la fel și grinzile, șemineul sau scaunele.

cazare Moieciu de Sus
Odai din Plai, Moieciu de Sus

Vila Chic M

Amplasată în Moieciu de Jos, vila Chic M își dorește a fi o a doua casă pentru cei care-i calcă pragul.

Unitatea de cazare este un loc primitor unde bunul gust este pus la rang de cinste. Cu o capacitate de 8 adulți și 3 copii, vila dispune de 3 camere duble și un apartament, fiecare cu baie proprie.

Astfel, cele trei camere sunt dotate cu pat dublu, baie proprie, TV și access WiFi.

Apartamentul pune la dispoziție două camere, mai precis un dormitor cu pat dublu și un living cu canapea extensibilă și baie proprie.

Bucătăria este complet utilată și echipată, iar la exterior vei avea la dispoziție o terasă, loc de joacă pentru copii, zonă de grătar și un foișor.

Vila Chic M
cazare in Moieciu

Culoarul Rucăr-Bran a fost folosit de către negustorii medievali, iar în zona Branului, la doar 5 km de Moieciu, se afla o vamă cu o garnizoană militară, unde se realiza taxarea mărfurilor.

Dacă nu ai găsit încă o opțiune pe gustul tău, iată alte unități de cazare în zona Bran, unde poți rezerva direct la proprietar, la cel mai bun preț.

Te-ar putea intersa și...

cazare Eforie Nord

Top 6 unități de cazare în Eforie Nord

Cauți cazare în Eforie Nord? Am venit în întâmpinarea ta cu cele mai inedite unități de cazare din această perlă… Află mai multe

cazari de vis in Romania

Top 10 cazări de vis în România

Ești în căutarea unor cazări de vis în România? Arhitecturi impresionante, priveliști spectaculoase sau facilități premium, România deține din ce în ce…

Află mai multe

casute in copac

Top 7 căsuțe în copac din România

Dacă ești interesat de cazare la căsuțe în copac, cu siguranță cauți o cazare inedită pentru a petrece o vacanță… Află mai multe

Compară cazări

Compară