Cabane de închiriat la munte

cabane de inchiriat la munte

Astăzi, vă prezentăm cele mai deosebite cabane de închiriat la munte. Dacă tot mergi la munte, meriți să te relaxezi într-un decor de poveste, chiar și pentru câteva zile. Din fericire, avem suficiente concepte unice de cabane închiriat la munte cu aspect inedit.

Cabana Green Cottage

Cauți o cabană retrasă la munte? Cabana Green Cottage este amplasată în Râșnov, jud. Brașov, fiind o oază de liniște unde te poți bucura de cadrul natural deosebi și aerul curat de munte.

Cabana Green Cottage, una dintre cele mai frumoase cabane de închiriat la munte, are o capacitate de cazare de 6 persoane, oferind la dispoziția turiștilor două dormitoare, un living scandinav, bucătărie complet mobilată și utilată și o terasă cu o priveliște de zile mari.

Cabana Green Cottage se închiriază cu 880 lei/noapte în timpul săptămânii și 1100 euro/noapte în weekend.

cabane de inchiriat la munte
cabane de inchiriat la munte

Loft Chalet

Una dintre cele mai inedite cabane de închiriat la munte, este Cabana Loft Chalet, fiind transmorată într-o cabană de lux dintr-un hambar mai vechi de 100 de ani.

Una dintre cele mai frumoase cabane la munte, Loft Chalet este situată în Mănăstirea Humorului, în Bucovina, și dispune de 5 dormitoare, 6 băi, zonă de luat masa, bucătărie complet mobilată și utilată și un patio cu vedere la grădină.

Cabana este una dintre cele mai luxoase cabane de închiriat la munte iar prețul de închiriere este de 1250 lei/noapte

cabane de inchiriat la munte
cele mai tari cabane de inchiriat la munte

Cabana La noi la munte

Cabana “La noi la munte”, parcă desprinsă din basme, este situată în Munții Apuseni, în comuna Horea din jud. Alba, la o altitudine de 1050 m.

Structurată pe 3 camere, cabana oferă o capacitate de cazare de 7 persoane, în trei camere, o bucătărie și două băi. Este ideală pentru familii mai numeroase, fiind una dintre ineditele cabane de închiriat la munte.

Prețul unei nopți de cazare aici este de 1000 lei/noapte, iar perioada minimă de închiriere a cabanei este de 2 nopți. Dacă sunteți mai mult de 7 persoane, puteți închiria atât cabana “La noi la munte”, cât și cabana nouă care are o capacitate de 4 persoane, la prețul de 1500 lei/noapte

cabane de inchiriat la munte
cabane de inchiriat la munte

Cabana Șapte din Breaza

Cabana Șapte din Breaza este cu atât mai inedită cu cât a fost restructurată prin renovarea unei case vechi, fiind situată la poalele munților Făgăraș, în localitatea Breaza din jud. Brașov, la doar 60 km de Sibiu.

Cabana Șapte dispune de 5 dormitoare și 2 băi cu duș, iar living-ul în stil scandinav foarte aerisit, cu ferestre mari, vă va face vacanța una reușită.

Prețul unei nopți de cazare este de 1220 lei/noapte iar durata minimă a sejurului este de 2 nopți.

cele mai frumoase cabane de inchiriat la munte
cele mai frumoase cabane de inchiriat la munte

Cabana Sihastru din Șaru Dornei

Cabana Sibastru este amplasată în comuna Șaru Dornei din județul Suceava, în cadrul unui resort intitulat Haita Land, unde se află și cabana Pridvor.

Cabană de închiriat în frumoasa noastră Bucovina, Sihastru emană multă simplitate, bun gust alături de o priveliște minunată.

Cabana Haita Land – Sihastru are o capacitatea de cazare de 2-3 persoane și dispune de dormitor și living. De asemenea, cabana dispune de chicinetă, toaletă cu duș, încălzire prin sobă cu lemne, o terasă cu un peisaj magnific spre munte, loc de făcut focul precum și parcare.

Prețul cabanei Sihastru este cuprins între 360 și 400 lei/noapte. Cabana se închiriază pentru cel puțin 2 nopți.

top cabane de inchiriat la munte
Cabana Sihastru
cabane de inchiriat la munte
Cabana Sihastru Haita Land, la interior

Cabana King’s Rock Cabin

Astăzi, călătorim către un loc de poveste, undeva la poalele Pietrei Craiului, într-un decor desprins din basme, pentru a descoperi una dintre cele mai frumoase cabane din România: Cabana King’s Rock Cabin.

Locație spectaculoasă aflată în inima naturii, cabana King’s Rock Cabin amplasată în localitatea Zărnești, jud. Brașov, a fost realizată cu mult bun gust și atenție la detalii, din materiale ecologice, îndeosebi din lemn și cărămidă țigănească, fiind construită cu mult bun gust și atenție deosebită la detalii.

Cabana King’s Rock Cabin dispune de o capacitate de cazare de 4 adulți și 2 copii, fiind compusă din 2 dormitoare cu baie proprie, living și bucătăriie open space. Toate spațiile sunt mobilate și utilate cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur de vis.

Totodată, unitatea de cazare vă pune la dispoziție și articole de igienă personală (periuță de dinți, pastă, săpun, șampon, gel de duș, etc.).

Fie că vrei să vizitezi Castelul Bran, Cetatea Râșnov, să vezi un răsărit superb dee soare sau să traversezi creasta Pietrei Craiului, cabana King’s Rock Cabin este un loc inedit pentru a-ți petrece un sejur memorabil.

Deși este una dintre cabanele de top de închiriat la munte, prețul de închiriere pornește de la 600 lei/noapte.

cabane de inchiriat la munte
Cabana King’s Rock Cabin, o locație spectaculoasă la poalele Pietrei Craiului
cabane de inchiriat la munte

Pensiunea Bio Valeputna

Pensiunea Bio Valeputna este o impresionantă cabană de închiriat din frumoasa Bucovina, situată în Valea Putnei (Pojorâta, jud. Suceava), la doar 27 km distanță de Vatra Dornei.

Îmbrăcată în materiale naturale, lemn și piatră de munte, Pensiunea Bio Valeputna dispune de o capacitate de 12 adulți în 6 camere duble cu baie proprie, situate la parter, iar la etaj cabana oferă un spațiu deschis cu living și bucătărie.

Camerele îmbină armonios tradițiile românești cu confortul contemporan, iar geamurile panoramice oferă peisaje de vis.

Printre facilitățile exterioare, cabana Valeputna oferă turiștilor foișor cu loc de luat masa și un șemineu cu grătar, plită, cuptor și afumătoare, piscină şi jacuzzi cu apa încălzită şi curenţi artificiali, saună finlandeză şi biciclete pentru a explora împrejurimile de poveste.

Întrucât este una dintre cele mai frumoase cabane de închiriat din Bucovina, prețul de închiriere este de aproximativ 1500 lei/noapte.

cabane de inchiriat la munte
Pensiunea Bio Valeputna
top cabane de inchiriat la munte
Pensiunea Bio Valeputna, la interior

Cabana Cei Trei

Cabana Cei Trei este, de fapt, un complex format din 2 cabane cochete construite cu mult bun gust, situate în comuna Ciocănești, județul Suceava, la doar 7 km de Vatra Dornei, oferind o priveliște de vis către Masivul Giumalău și Munții Bistriței.

Cabana mare se întinde pe 200 mp și dispune de o capacitate de cazare de 10 persoane în 4 dormitoare cu pat matrimonial și baie proprie, living spaţios cu 2 canapele extensibile. De asemenea, dispune de bucătărie complet utilată.

Printre facilitățile cabanei, se numără un șemineu, 2 terase, WiFi, zonă de grătar, grădină precum și un spaţiu de joacă pentru copii.

Cabană mică (cu o suprafață de 100 mp) are o capacitate de 6 persoane și dispune de 2 dormitoare cu pat matrimonial, living spaţios cu 2 canapele extensibile, 2 băi, bucătărie complet utilată, WiFi, terasă cu vedere la munte, ciubăr, zonă de grătar, terasă, grădină și un spaţiu de joacă pentru copii.

Cabana mare se închiriază începând de la 548 lei/noapte, în timp ce prețul de închiriere al cabanei mari pornește de la 1095 lei/noapte.

Ambele cabane se închiriază doar integral.

cabane de inchiriat la munte
Cabana Cei Trei la interior
cabane de inchiriat la munte

Casa Bună din Fundata

Casa Bună este amplasată în Fundățica, jud. Brașov, la 1360 de metri altitudine, fiind străjuită de Munţii Bucegi, pe de o parte, şi de Munţii Piatra Craiului, pe de cealaltă parte.

Casa Bună este alcătuită din două camere spațioase cu băi proprii, living cu termoșemineu, bucătărie open-space și o prispă tradițională, care să ne aducă aminte de vacanțele petrecute la bunici, fiind una dintre cele mai frumoase cabane de închiriat din zona Bran-Moieciu.

Recondiționată păstrând tot ce s-a putut pentru a oferi turiștilor o experiență inedită, Casa Bună din Fundățica a găzduit cu mult drag cel puțin 3 generații, în peste 100 de ani de vechime.

Cabana se închiriază la cheie la prețul de 500 lei/noapte și pune la dispoziție și o mică terasă cu spațiu amenajat pentru grătar, dotată și cu ceaun și disc.

cabane de inchiriat la munte
Casa Bună
cabane de inchiriat la munte
Casa Bună din Fundățica, la interior

La Kuburi din Slănic Moldova

Cauți căsute de închiriat la munte? Iată cele mai moderne bungalouri create sub un concept nou în România. Amplasate în Slănic Moldova, jud. Bacău, căsuțele La Kuburi au o suprafață cuprinsă între 35 și 45 mp și au o capacitate de 2, 3 sau 4 persoane per bungalou.

Unități de cazare unice în România, La Kuburi oferă turiștilor o mini-căsuță dotată cu bucătărie, grădină proprie, foișor și zona de grătar.

Prețurile căsuțelor variază în funcție de tipul căsuței, acestea fiind de 175 lei/noapte pentru o căsuță de 2 persoane, 200 lei/noapte pentru o cabană cu o capacitate de 3 persoane și 250 lei/noapte pentru o căsuță cu 4 locuri.

cabane de inchiriat la munte
cabane de inchiriat la munte

Vila Negraș

Cu un peisaj de poveste, Vila Negraș surprinde prin cadrul natural deosebit și arhitectura unică. Așezată în comuna Valea Doftanei, accesul se realizează pe DN1 – Valea Prahovei, Câmpina fiind punctul de acces către unitatea de cazare.

Vila Negraș este formată dintr-un living spațios, trei dormitoare, o bucătărie utilată, două băi și două terase. Livingul oferă ieșire spre terasa suspendată, unde veți adora să vă petreceți timpul.
Prețul unei nopți de cazare este de 600 lei.

cabane de inchiriat la munte
cabane de inchiriat la munte

Așadar, acestea sunt câteva din locurile de poveste din România pentru o vacanță de poveste în țară, fiind unele dintre cele mai frumoase cabane de închiriat la munte.

Ești gata pentru următorul top? Vezi cele mai frumoase cabane de închiriat integral din România.

În același sens, îți recomandăm și lista cu unități de cazare unice și inedite.

Te-ar putea intersa și...

pensiuni și cabane cu ciubăr

Top 10 Pensiuni și Cabane cu Ciubăr

Ești în căutarea unei pensiuni sau cabane cu ciubăr care să-ți asigure totodată confortul necesar pentru o experiență inedită?

Caută

februarie 2021

 • L
 • Ma
 • Mi
 • J
 • V
 • S
 • D
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28

martie 2021

 • L
 • Ma
 • Mi
 • J
 • V
 • S
 • D
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Tip Cazare
Preț
Dotări
Facilități

Compară cazări

Compară