Top 7 cabane de închiriat integral

top cabane de inchiriat intgral

Nu mulți cunosc faptul că România are din ce în ce mai multe locuri de poveste care te așteaptă să le calci pragul anul acesta. În sursă de inspirație pentru următoarea ta vacanță, venim în întâmpinare cu o serie de cabane de închiriat integral. Așadar, vă prezentăm un top al celor mai spectaculoase cabanae din România.

Cabana Berg

Începem topul nostru cu o unitate de cazare spectaculoasă, unde cu siguranță îți vei dori să ajungi anul acesta: Cabana Berg.

Una dintre cele mai spectaculoase cabane din România, cabana Berg este construită in stil scandinav, fiind așezată într-un peisaj spectaculos – la numai 30 km de Cluj, în comuna Someșu Rece (sat Paltinei).

cabane de inchiriat integral

Impunătoare ca aspect dar cu decor minimalist, cabana este formată din două corpuri separate, construite din lemn, pe vârful unui deal. Geamurile mari te vor fascina prin priveliștea de vis iar designul scandinav te va purta pe culmile relaxării.

cabane de inchiriat integral

Cabana Berg dispune de 4 dormitoare cu paturi duble, un living generos dotat cu o canapea extensibilă și o bucătărie complet echipată. Proprietatea poate găzdui 10 persoane. Totodată, pentru confortul turiștilor, cabana beneficiază de încălzire în pardoseală.

Pentru cei doritori, cabana dispune și de ciubăr (inclus în preţ pentru o seară).

Cabana se închiriază doar integral pentru cel puțin 2 nopți.

Pârtia de schi Mărișel se află la o distanță de 17 km de cabană.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

Cabana Tinovo

Cabana Tinovo este o cabană spectaculoasă situată în Dornişoara, jud. Suceava, la 7 km de Pasul Tihuța, la 20 de km de Vatra Dornei.

cabane de inchiriat integral

Cabana se remarcă prin arhitectura curată și funcțională, designul minimalist și fațada mare de sticlă. De asemenea, dispune și de bucătărie, saună panoramimcă și ciubăr.

Tinovo are o capacitate de cazare de 10 persoane în 4 camere duble și un living generos (cu canapea extensibilă), fiind una dintre cele mai frumoase cabane de închiriat integral din România.

cabane de inchiriat integral
cabana tinovo

Focul pentru ceaun este făcut, ciubărul și saună sunt încinse iar cabana e pregătită. Experiența unică a saunei panoramice completează facilitățile moderne de cazare.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

Cabana Hai la munte Bran

Situate la poalele munților Bucegi, cu panoramă spre Piatra Craiului, își fac apariția două cabane de poveste, construite din lemn, cu fațata vitrată.

cabane de inchiriat integral
cabane de inchiriat integral

O căsuța poate găzdui 4 persoane, având un dormitor open space în partea superioară, cu balcon interior și o canapea extensibilă în partea de jos.

Căsuțele dispun și de bucătărie, baie, loc de grătar și ceaun, loc pentru foc de tabără și ciubăr.

cabane de inchiriat integral

Cabana se închiriază integral!

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

Cabanele Haita Land

Ne oprim asupra a două căbănuțe renumite pentru desiignul și priveliștea de poveste pe care le au. Cabanele Haita Land, create sub concept scandinav, fac parte din resortul Haita Land, fiind situate în Parcul Național Călimani, în Gura Haitii, comuna Șaru Dornei.

Amplasate în Bucovina, cabanele Haita Land sunt situate într-un loc care emană simplitate, bun gust alături de o priveliște minunată, fiind concepută să ofere oaspeților liniștea și intimitatea pe care nu o poți avea în mediul urban.

cabane de inchiriat integral

Cabana Sihastru dispune de o capacitate de cazare de 2-3 persoane și dispune de dormitor și living. De asemenea, cabana dispune de chicinetă, toaletă cu duș, încălzire prin sobă cu lemne, o terasă cu un peisaj magnific spre munte, loc de făcut focul precum și parcare.

Cabana Pridvor are o capacitate de cazare de 4-6 persoane și dispune de dormitor mezanin și living, fiind concepută să ofere oaspeților liniștea și intimitatea pe care nu o poți avea în mediul urban. De asemenea, cabana dispune de bucătărie, încălzire pe centrală, plită și cuptor pe lemne, toaletă cu duș, grădină cu grătar, terasă cu vedere spre munte, parcare gratuită.

cabane de inchiriat integral
top cabane de inchiriat integral

Micul dejun se pregătește la cerere, din ingrediente locale, de catre iubita noastra “rețea de gospodine”. Există posibilitatea organizării de mese la ceaun/cuptor/grătar, tot la cerere.

Cabanele se închiriază integral.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

Cabana Livada

Când spui Maramureş, te gândești la una dintre cele mai frumoase zone din ţara noastră. Astfel, vă prezentăm o casă de vacanță inedită, construită din lemn rotund pe un teren de 2 ha, la poalele Munților Rodnei.

Cabana pune la dispoziția turiștilor 12 locuri de cazare într-o zonă liniștită din Borșa, aproape de centrul orașului, și totuși atât de departe de agitație, oferind o panoramă deosebită.

Cabana Livada vine în întâmpinarea turiștilor cu 5 camere duble, un living generos, 4 băi, bucătăriei complet utilată, fiind o locație pet-friendly (acceptă animale de companie). Printre facilități, cabana dispune de zonă de dining, TV, WiFi și șemineu.

De asemenea, cabana pune la dispoziția oaspeților ciubăr, o grădină de 2 ha, foișor, grătar, livadă și parcare proprie. Ciubărul costă 400 lei/noapte iar tariful este negociabil în funcție de numărul zilelor rezervate.

Cabana Livada
cabana de inchiriat
cabana livada borsa
Cabana Livada

Cabana se închiriază integral pentru minimum 2 nopți și vă așteaptă să vă bucurați de o oază de liniște alături de cei dragi, într-un cadru natural pitoresc, caracterizat printr-un relief muntos, cu aer puternic ozonat.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

Cabana Livada 45

Situată în Maramureș, la poalele munților Rodnei, pe un tărâm de basm, plin de legende, poveşti frumoase, tradiţii și obiceiuri, se zărește o cabană inedită construită sub concept scandinav, cu o priveliște superbă.

Cabana construită pe un teren de 2 ha, cu livadă, dispune de 4 locuri de cazare în 2 dormitoare cu baie proprie și un living cu canapea.

Livada 45 dispune de spațiu de luat masa, TV, WiFi, șemineu, terasă, zonă de grătar și parcare proprie.

Cabana Livada 45
cabana livada 45
Cabana livada 45

Ciubărul este disponibil, fiind în aceeiași curte de 2 ha cu cealaltă proprietate – Cabana Livada.

Ce poți face aici? Există numeroase obiective și atracții turistice, iar câteva dintre ele sunt:

  • Lacul Iezer, 8.2 km (lac glaciar situat la o altitudine de 1.825 m)
  • Cascada Cailor, 13.5 km – cea mai înaltă cascadă din ţară, dar şi una dintre cele mai spectaculoase căderi de apă din România
  • Telescaun Cascada Cailor, 13.5 km
  • Pasul Prislop, 25.6 km – situat la o înălțime de 1413 metri, fiind cea mai înaltă trecătoare din România, care leagă Maramureșul de Moldova
  • Peștera și izbucul Izvorul Albastru al Izei, 23.7 km
  • Pârtia Prislop (27.4 km) și Cârlibaba (53.2 km)

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

Cabana Zestrea Sofiei

Zestrea Sofiei, ideală pentru a vă bea cafeaua în leagănul din living și a asculta lemnele trosnind în teracotă, în timp ce admirați pădurea.

Căsuța de lemn este o cabană de poveste situată în inima pădurii într-un vârf de munte, în comuna Râmeț, sat Cotorăști (județul Alba), la o distanță de 98 de km de Cluj, 40 de km de Alba Iulia, respectiv 386 de km de București.

Amplasată în vârf de munte, în mijlocul unei păduri de brazi, în așa numita Transalpina de Apuseni, căbănuța este realizată în întregime din lemn fiind un loc cu adevărat inedit pentru o experiență autentică.

Zestrea Sofiei dispunde de un open space generos, living şi bucătărie jos, iar sus, vă puteţi relaxa în mansarda deschisă cu geam-perete, având o capacitate de cazare de până la 6 persoane, prevăzută fiind cu 2 paturi mari şi o saltea.

Interiorul căsuței este decorat cu mult bun gust, cu obiecte hand-made precum scara și balustrada făcute din trunchiuri de copac, o sobă de teracotă și hamace. De gătit, se poate găti atât în bucătărie, cât şi afară, pe piatra sobei de lângă cabană.

cele mai frumoase cabane de inchiriat integral

Trăind practic în vârf de munte, este destul de greu să ne bucurăm de ceea ce noi numim minim confort. Tocmai asta este şi esenţa. Viaţa în mijlocul naturii ne învaţă să ne descurcăm: aducem apa curată, rece, de la izvor şi avem o toaletă care este, efectiv, în mijlocul pădurii.

cele mai frumoase cabane de inchiriat integral

Pentru vară, se are în vedere construirea unui duş în aer liber.

Locația se închiriază integral pentru minim două nopți.

Vezi cât costă o noapte de cazare: AICI!

De asemenea, v-am pregătit încă o serie de cabane de închiriat la munte, unice prin design și inedite prin experiența oferită.

* Acesta este un review creat de iTurist.ro și reprezintă strict percepția noastră, dar și gusturile și așteptările proprii. Responsabilitatea serviciilor și a gestionării pachetului de vacanță aparțin exclusiv proprietarilor unităților de cazare.

Te-ar putea intersa și...

cazari munte cu piscina

Top 10 cazări la munte cu piscină (în România)

Cauți cazări la munte cu piscină? Perfect, ai ajuns unde trebuie. În acest articol vei descoperi cele mai frumoase cazări… Află mai multe

Therme - cel mai mare aqua park din Romania

Aqua Park România: Top 9 parcuri acvatice de vizitat

Ești în căutare unui aqua park în România? Ai ajuns unde trebuie. Astăzi vom discuta despre cele mai frumoase parcuri… Află mai multe

Herastrau, unul dintre cele mai mari parcuri in Bucuresti

Top 10 cele mai frumoase parcuri din București

Indiferent de sezon, parcurile din București reprezintă una dintre cele mai bune metode de a te relaxa în mijlocul naturii.

Compară cazări

Compară