Top 13 hoteluri cu piscină exterioară de poveste și servicii SPA

Castelnor - printre cele mai frumoase hoteluri cu piscina exterioara din Romania

Ești în căutarea de hoteluri cu piscină exterioară? Ți-am pregătit o listă cu hoteluri cu piscină exterioară de poveste, jacuzzi și servicii SPA pentru o vacanță plină de răsfăț, fie că preferi muntele sau alegi marea.

Unele hoteluri dispun de bazine geotermale, în timp ce altele oferă numeroase tipuri de saună și servicii wellness & SPA. Cu toate astea, toate dispun de piscine exterioare.

Dacă preferi locațiile mai mici, poți arunca o privire pe topul cu cele mai frumoase pensiuni cu piscină exterioară.

Iată cele mai frumoase hoteluri cu piscină exterioară din România:

1. Castelnor, Păltiniș

Castelnor - unul dintre cele mai frumoase hoteluri cu piscină exterioară de la munte
Priveliștea de la piscina hotelului Castelnor

Castelnor este un hotel de 4 stele amplasat într-o zonă pitorească din Păltiniș, județul Sibiu, la doar 30 km de Sibiu și oferă cazare într-un concept unic, cu camere de lux, facilități premium și servicii ireproșabile.

Momentele de relaxare pot fi savurate pe deplin la piscina exterioară inifinity, de unde te poți bucura de o priveliște spectaculoasă precum și de pe terasa generoasă cu o panoramă superbă.

De asemenea, ai la dispoziție și restaurant, bar, cramă, o piscina interioară cu zonă de SPA, precum și o sală de fitness.

Zona de SPA oferă saună umedă, saună uscată, jacuzzi, salină și un SPA Bar pentru un refresh tonic.

Pe scurt, facilități de cazare și SPA într-un resort premium situat la cota 1400 a stațiunii Păltiniș, cu o priveliște superbă! Este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase cazări cu piscină la munte.

Piscina interioară - Castelnor
Piscina interioară – Castelnor
cameră Hotel Castelnor
O cameră a hotelului Castelnor

2. Castel Transilvania, Baia Mare

Castel Transilvania Baia Mare
Castel Transilvania la exterior

Castel Transilvania este un hotel inedit de inspirație medievală și pune la dispoziție camere generoase (35 mp), cu acces la piscina mare (adâncime 1.2 – 2 m), piscina de copii (0.4 – 0.7 m adâncime), jacuzzi cu apă caldă, sărată, și saună, toate cu vedere către orașul Baia Mare.

Apa piscinelor este încălzită la 29°C, acestea fiind deschise zilnic între orele 09:00 și 22:00.

Castel Transilvania
Castel Transilvania
Piscina exterioară Castel Transilvania
Piscina exterioară – Castel Transilvania
camera dubla Castel Transilvania
Cum arată camerele

3. Hotel Opera, Mamaia

Hotel Opera este amplasat în nordul stațiunii Mamaia și dispune de plajă privată, piscină în aer liber și condiții de cazare de 4 stele. De asemenea, oferă un restaurant à la carte și un bar.

4. Mera Resort, Venus

Mera Resort Venus
Mera Resort, Venus

Resortul Mera este compus din două hoteluri de patru stele (Mera Blue și Mera Sky) situate în Venus, la doar 5 minute de plajă, și oferă turiștilor facilități all-inclusive într-unul dintre cele mai îndrăgite refugii. De asemenea, resortul mai pune la dispoziție și 49 de vile iar printre facilități se numără câteva piscine, centru SPA cu terapii wellness, restaurante, numeroase baruri, locuri de joacă și divertisment.

Zona de wellness & SPA vine în sprijinul relaxării cu 6 piscine, saună finlandeză, biosaună, bazine Kneipp, salină și o zonă de relaxare.

Piscina exterioară a hotelului Mera
Piscina exterioară a hotelului Mera
cazare Hotel Mera Venus
Camera standard matrimonială – Hotel Mera

Cauți hoteluri cu piscină în Deltă? Ți-am pregătit mai jos două recomandări.

5. Hotel Mon Jardin, Delta Dunării

Hotel Mon Jardin, printre cele mai frumoase hoteluri cu piscină exterioară din Delta Dunării
Hotel Mon Jardin din Mahmudia, printre cele mai frumoase hoteluri cu piscină exterioară din Delta Dunării

Amplasat în localitatea Mahmudia – poarta de intrare în Delta Dunării, Hotel Mon Jardin este o locație spectaculoasă unde spectacolul naturii se îmbină cu confortul cotidian.

Mai mult, este unul dintre cele mai frumoase hoteluri cu piscină exterioară din zona Deltei Dunării, oferind acces la un ponton privat care oferă croaziere pe brațele deltei cu nava Mon Jardin precum și excursii la Sulina și Sfântu Gheorghe, până în zona de vărsare a Dunării în Marea Neagră.

Pentru momentele de relaxare, hotelul oferă piscină exterioară cu zonă de plajă, terasă exterioară pe malul Dunării și un restaurant à la carte.

Plimbările în Deltă sunt acompaniate de degustarea de vinuri la podgoria Sarica Niculițel, programe folclorice nord-dobrogene și dejunuri în Deltă.

6. Lebăda Luxury Resort & SPA, Delta Dunării

Lebăda Luxury Resort
Lebăda Luxury Resort

Situat în Crișan de pe Brațul Sulina al Dunării, Lebăda Luxury Resort & SPA este un hotel de 5 stele foarte apreciat de turiști, cu 3 restaurante, piscină exterioară, piscină interioară, zonă de welness, saună și loc de joacă pentru copii.

Micul dejun este excepțional iar zona de SPA este foarte bine îngrijită.

7. Hotel Mara, Sinaia

Hotel Mara din Sinaia
Hotel Mara, Sinaia

Hotel Mara se află într-o zonă deosebit de liniștită și pitorească, la doar 1 km de centrul orașului Sinaia, cu panoramă superbă asupra zonei montane.

Cotat la 4 stele, hotelul este amplasat pe un platou în apropierea unui deal împădurit (Platou Izvor), fiind ideal pentru cei aflați în căutare de liniște și natură.

Hotelul include 2 restaurante, cocktail bar, un jacuzzi, o piscină în aer liber precum și facilități de saună.

Piscină Hotel Mara Sinaia
Piscinele hotelului Mara
Camera dubla Hotel Mara din Sinaia
Camera dublă matrimonială

8. Conacul Archia, Deva

Conacul Archia
Conacul Archia

Conacul Archia este amplasat la 5 km de Deva, într-o zonă rurală deosebit de liniștită. Pe lângă serviciile de cazare, conacul îți oferă acces la o piscină exterioară și o saună, precum și la numeroase activități de agrement.

Acest conac boieresc îți oferă cazare în camere atent decorate, iar holurile acestuia sunt presărate cu obiecte vechi precum mașini de scris, război de țesut, care te întorc în timp. Așadar, poartă amprenta veacurilor trecute, desigur în condiții contemporane.

Conacul deține și un restaurant, iar pe lângă piscina exterioară, te poți bucura de echitație, teren de tenis și un teren de mini-golf.

Cazare Conacul Archia
Camera dublă – Conacul Archia
Picnic la Conacul Archia
Picnic la Conacul Archia

9. Silver Mountain, Poiana Brașov

Silver Mountain - hotel cu piscina exterioara incalzita in Poiana Brasov

Hotelul Silver Mountain este situat în Poiana Brașov și dispune de piscină exterioară încălzită. Hotelul îți pune la dispoziție și piscină interioară încălzită, jacuzzi și servicii de SPA (masaj, saună). Iar după o zi de relaxare, merită să te răsfeți la restaurantul resortului.

Opțiunile de cazare sunt variate și poți opta pentru o cameră dublă superioară, Family room, apartament cu 2 camere, 3 camere sau chiar 4 camere. Dacă-ți dorești ceva mai spațios, poți alege un penthouse dispus pe 2 nivele, cu 2 dormitoare și un living generos.

Piscina exterioară Hotel Silver Mountain
Piscina exterioară a hotelului Silver Mountain
Piscina Hotel Silver Mountain
Vedere din piscina exterioară – Silver Mountain
Piscina interioară Silver Mountain
Piscina interioară

10. Carpentiere Arena, Sibiu

Hotel Carpentiere, Sibiu
Hotel Carpentiere

Carpentiere Arena este un hotel de 4 stele amplasat în localitatea Rășinari din Mărginimea Sibiului, chiar lângă Sibiu și pune la dispoziția oaspeților o piscină exterioară cu zonă de bar și restaurant, precum și o zonă SPA. În apropiere, la doar 9 km, se află și Arka Park.

Ca și facilități de cazare, hotelul oferă apartamente cu suprafață de 40 mp, camere duble de 22-26 mp, studiouri (28 mp) și o suită panoramică cu SPA (55 mp) – toate amenajate modern, cu bun gust și atenție la detalii.

Bucură-te de acces gratuit la SPA-ul în aer liber, dotat cu 2 ciubere cu jacuzzi, saună uscată și piscina încălzită.

Contra-cost, poți beneficia de masaj de relaxare în cameră, drumeții montane, echitație la Clubul Ecvestru.

Hotelul Carpentiere Sibiu la exterior

Printre activitățile și experiențele de care poți beneficia, includem plimbările cu bicicleta și trotineta electrică, piscina exterioară încălzită, sauna, ciubărul din lemn, iar pentru o ședere de lux, te poți caza în suita panoramică care beneficiază de baie cu jacuzzi.

Dacă tot ajungi aici, nu rata cele mai frumoase locuri de vizitat în Sibiu. Orașul se află la doar 16 km de hotel.

Apartament în Carpentiere Arena
Apartament Standard – Carpentiere Arena

11. Hotel Izvoare, Căciulata

Hotel Izvoare Căciulata
Hotel Izvoare, Căciulata

Hotel Izvoate din Căciulata îți pune la dispoziție o piscină eterioară cu apă geotermală, cu o temperatură constantă de 35 grade Celsius și o adâncime de 1.4 m. Apa este provenită de la izvoarele termale din zonă, fiind încălzită în mod natural de către activitatea geotermală a pământului.

Mai mult, apa din piscină este bogată în săruri, minerale și dioxid de carbon.

În plus, ai acces gratuit la Aqua Parc Mirajul Oltului, care dispune de piscină interioară și saună.

De asemenea, hotelul oferă un restaurant cu meniu a-la-carte, cu o terasă exterioară generoasă, unde te poți bucura de priveliștea spectaculoasă de pe Defileul Oltului.

Terasa hotel Izvoare din Căciulata
Terasa exterioară a hotelului Izvoare din Căciulata

12. Apollo Wellness Club, Sângeorgiu de Mureș

Piscina exterioară Hotel Apollo Wellness Club

Apollo Wellness Club este un hotel de 4 stele situat în Sângeorgiu de Mureș și dispune de un centru wellness foarte generos, cu 2 piscine exterioare și o piscină interioară, băi saline, precum și servicii de saună, solar și sală de fitness.

Iubitorii sportului au la dispoziție, la exterior, două terenuri de tenis de câmp și un teren de fotbal, cu nocturnă, iar la interior, mese de biliard.

Restaurantul oferă mic dejun fabulos iar turiștii apreciază locația pentru serviciile SPA.

Jacuzzi Hotel Apollo Wellness Club
Jacuzzi interior
Piscina interioară a hotelului Apollo Wellness Club
Piscina interioară

13. Hotel Nufărul, Băile Felix

Hotel Nufărul Băile Felix
Hotel Nufărul, Băile Felix

Vrei să te bucuri de apă termală și relaxare în Băile Felix? Atunci alege acest hotel, care oferă cazare în condiții de 3 stele, chiar în Băile Felix. Totodată, hotelul îți pune la dispoziție servicii și tratamente balneare precum hidroterapie, aromoterapie, termoterapie și inhalații de aerosoli.

Mai mult, este unul dintre cele mai frumoase hoteluri cu SPA și wellness din Băile Felix și oferă un centru de terapie, piscină interioară cu apă termală, piscină de înot, 2 piscine de relaare cu apă termală, piscină pentru copii și zonă de plajă privată.

În anotimpul cald, există program de animație cu aquagym, aquazumba și diverse jocuri pentru copii, dar și petreceri organizate cu DJ.

Programul piscinelor hotelului Nufărul din Băile Felix este de luni până duminică între orele 08:00 și 20:00.

Piscinele exterioare Hotel Nufărul Băile Felix
Piscinele exterioare – Hotel Nufărul Băile Felix
Camera dublă Hotel Nufărul, Băile Felix
Camera dublă – Hotel Nufărul

Te-ar putea intersa și...

cabane 2 persoane

Cabane de 2 persoane de închiriat la munte, cu priveliște de vis

Cauți cabane de 2 persoane pentru a-ți rezerva cazare cu priveliște la munte? Iată alegerile noastre pentru a petrece o… Află mai multe

cabane rustice

Top 7 cabane rustice și case tradiționale la munte

Odată cu pandemia, interesul turiștilor pentru cazare în cabane rustice și case tradiționale românești a crescut foarte mult.

Compară cazări

Compară