Top 7 căsuțe în copac din România

casute in copac

Dacă ești interesat de cazare la căsuțe în copac, cu siguranță cauți o cazare inedită pentru a petrece o vacanță altfel. Cu interioare spectaculoase, arhitecturi diferite și priveliști unice, venim în întâmpinarea ta pentru a-ți ilustra cele mai frumoase căsute în copac pentru o experiență unică în mijlocul naturii.

Transylvania Log Cabins

Amplasate în Peșteana, județul Hunedoara, la doar 40 km de Castelul Corvinilor, Transylvania Log Cabins reprezintă o oază de liniște în inima naturii, fiind locul perfect pentru o vacanță de neegalat.

Complexul este format din case tradiționale recondiționate, iar recomandarea noastră este să alegi căsuța în copac Transylvania Loft Treehouse sau Transsylvania Tree House, cu o terasă cu priveliște superbă.

Gazdele pun la dispoziție WiFi, self check-in, grătar, patio, hamac și o grădină generoasă.

Deși retreat-ul are doar o singură casă în copac, proprietarii locației și-au propus să mai construiască una, care cel mai probabil va fi disponibilă începând cu luna iunie din 2022.

Mai multe detalii, puteți găsi pe pagina de Instagram.

Porumbacu Tree House

Amplasate în Porumbacu de Sus din jud. Sibiu, în apropiere de Castelul de lut Valea Zânelor, Porumbacu Tree House pune la dispoziția turiștilor două căsuțe în copac desprinse din basme, făcând parte dintr-un complex inedit.

Resortul a luat naștere în urma unei restructurări a unei șure tradiționale care datează din sec. al XIX-lea, oferindu-ți ocazia să experimentezi viața la țară, așa cum o trăiau bunicii noștri.

Căsuța din copaci River Chalet are o suprafață de 48 mp și beneficiază de dormitor matrimonial, spațiu de zi și o echicinetă echipată.

Căsuța din copaci Garden Chalet dispune de un dormitor de 35 mp dotat cu pat dublu king size, o canapea extensibilă, baie proprie și o chicinetă cu toate dotările necesare.

Cu o capacitate de maximum 4 persoane per căsuță, geamuri mari, spațioasă și cu tot confortul necesar unei vacanțe reușite, căsuțele din copac oferă o priveliște superbă asupra munților.

Printre facilități se numără smartTV, WiFi, Netflix, aer condiționat, terasă cu priveliște și parcare iar oaspeții se pot bucura de curtea generoasă, unde sunt amenajate un foișor și un grătar.

The Tree Cottage

Amplasată în Păulești, jud. Hunedoara, la doar 20 km de Arieșeni, căsuța în copac este un proiect de suflet construit din dragoste pentru natură, în mijlocul naturii.

În inima pădurii, departe de agitația cotidiană, căsuța în copac este amplasată pe vârful unui deal, fiind perfectă pentru cei care-și doresc să petreacă un sejur liniștit și inedit totodată.

Capacitatea cabanei este de 2 persoane, având la dispoziție un pat dublu și baie proprie.

Căsuța din copac dispune de bucătărie utilată, WiFi și o terasă din lemn care te face să te simți cu adevărat în inima naturii, printre copaci. Animalele de companie sunt permise.

Căsuțele din copac Rapsodia

Mini-resortul Rapsodia este situat în Suceava lângă Cetatea lui Ștefan, la doar câteva minute de centrul municipiului.

Locația este formată din două căsuțe în copac, decorate cu mult bun gust, fiind ideale pentru cei care doresc să stea în mijlocul naturii și totodată să viziteze obiectivele turistice din Bucovina.

Căsuțele se află la aproximativ 5 m înălțime, fiind compuse astfel:

Căsuța în copac 1: la 4 m înălțime, dispune de dormitor cu pat matrimonial, baie și terasă de 12 mp prin care trec doi copaci; Beneficiază de TV, WiFi, cadă jacuzzi.

Căsuța în copac 2: situată la 4.5 m înălțime, și este compusă dintr-un dormitor cu pat matrimonial, baie și terasă de 14 mp prin care trece un copac. Dispune de TV, WiFi, baie în cameră și cadă.

Vadul Lupilor

Vadul Lupilor îți pune la dispoziție o căsuță în copac intitulată Cuibul Vulturilor, situată în satul Moisei, jud. Maramureș, unul dintre cele mai frumoase locații rurale din ținutul maramureșean.

Amplasată în Parcul Național Munții Maramureșului, căsuța din copac este desprinsă de lume, fiind chiar pe malul unui râu. Atmosfera este fabuloasă, întrucât susurul apei și natura îți crează un cadru feeric pentru o vacanță reușită!

Interiorul căsuței din copac este tradițional. Căsuța în copac are suprafața de 30 mp și dispune de bucătărie complet utilată, baie, terasă cu vedere la lac și totodată către râu, WiFi, TV, grătar, aparat de cafea și parcare gratuită.

Căsuța în copac din Cluj

Căsuța din copac din Cluj, intitulată Forest Tree House, are o capacitate de 2 persoane și dispune de un dormitor cu un pat dublu și o baie.

Situată la doar 15 minute de mers cu mașina de centrul municipiului Cluj-Napoca, căsuța din copac este spațioasă și oferă tot confortul necesar pentru a petrece câteva zile de vis. De aici, poți admira apusuri de soare spectaculoase, având la dispoziție o verandă pentru a te relaxa.

Căsuța din copac dispune de bucătărie, TV, WiFi, șemineu, terasă, cerc de foc din piatră, hamace, o grădină generoasă și acces la o pădure. Dușul solar în aer liber este disponibil din mai până în octombrie.

casuta in copac Cluj
casuta in copac Cluj

Complex Harmonie

Situat în Predeal, complexul Harmonie dispune de 3 căsuțe în copac care oferă o priveliște de vis asupra Munților Bucegi și Munților Piatra Craiului. Designul interior este cu totul rustic, iar dacă ești în căutarea unei căsuțe în copac situată în inima naturii, atunci cu siguranță este o alegere potrivită.

Pe lângă acestea, complexul oferă și 5 vile ecologice, cu design unic.

Căsuțele se concentrează pe natură și simplitate. De menționat este faptul că aceste căsuțe în copac nu se adresează celor care caută servicii hoteliere, conceptul fiind diferit.

CÂT COSTĂ?

Pentru a afla prețul și disponibilitatea, contactați unitatea de cazare la 0723.670.219

Așadar, fie că dorești să petreci momente de liniște în inima naturii sau ești interesat de experiența unică a priveliștii unice oferită de aceste locații, acestea sunt alegerile noastre în ceea ce privește topul celor mai frumoase căsuțe în copac.

Te-ar putea intersa și...

cazare Eforie Nord

Top 6 unități de cazare în Eforie Nord

Cauți cazare în Eforie Nord? Am venit în întâmpinarea ta cu cele mai inedite unități de cazare din această perlă… Află mai multe

cazare Moieciu de Sus

Top 7 unități de cazare în Moieciu de Sus

Oricine este interesat de cazare în Moieciu de Sus, trebuie să știe că această zonă turistică este încă un paradis… Află mai multe

cazari de vis in Romania

Top 10 cazări de vis în România

Ești în căutarea unor cazări de vis în România? Arhitecturi impresionante, priveliști spectaculoase sau facilități premium, România deține din ce în ce…

Află mai multe

Compară cazări

Compară