Top 10 cazări de vis în România

cazari de vis in Romania

Ești în căutarea unor cazări de vis în România? Arhitecturi impresionante, priveliști spectaculoase sau facilități premium, România deține din ce în ce mai multe unități de cazare spectaculoase și inedite. Astfel, ți-am pregătit un articol cu Top 10 cazări de vis în România.

Cabana A KUB din KubiA

KubiA este un mini-resort format din 2 cabane situate în Slănic Moldova, respectiv un kub și o cabană A-frame. Construite din lemn, cabanele impresionează atât prin arhitectură și design, cât și prin amplasarea acestora, numărându-se printre cazările de vis din România.

Cabana A KUB pune la dispoziția turiștilor 2 dormitoare, living cu șemineu electric, baie și bucătărie utilată. La exterior, cabana dispune de un foișor cochet cu zonă de grătar. Este fără doar și poate una dintre cazările de vis din România!

Măgura Little Chalet

Măgura Little Chalet este situată în satul Măgura din județul Brașov, într-un cadru natural de un pitoresc desăvârșit. Departe de agitația urbană și stresul cotidian, cabana intră cu brio în topul cazărilor de vis din România.

Aici, te poți bucura de peisaje impresionante și de oaza de liniște de care ai nevoie, nefiind nevoit să faci rabat de la confort. Cabana dispune de 3 dormitoare, living open-space cu bucătărie utilată, 2 băi și o toaletă de serviciu.

Cabana Hai la Munte Bran

Hai la Munte Bran constă în 2 căsuțe A-frame, construite sub concept scandinav la poalele munților Bucegi, în zona Bran, cu o priveliște panoramică asupra Masivului Piatra Craiului. Construite integral din lemn, cabanele oferă o fațadă vitrată generoasă și un living open-space, fiecare putând acomoda până la 4 persoane.

Resort Back to Nature

Back to Nature este amplasat în zona Bran, luând naștere din dragoste pentru natură. Construite din lemn, cele 4 cabane care compun resortul Back to Nature te așteaptă pentru a descoperi experiența inedită a căldurii lemnului.

Cabanele 1 și 3 au 54 m² fiecare și pot găzdui 2 adulți + 2 copii. Fiecare are un living cu o canapea extensibilă și o bucătărie deschisă. La mezanin se afla un dormitor de 27 mp cu pat dublu 180/200 cm sau 2 adulti + 3 copii.

Căsuțele 2 și 4 au 60 m² și pot găzdui 4 adulți sau 2 adulți + 3 copii.

Vila UNO by ATRA Doftana

Amplasată pe Valea Doftanei, pe malul lacului Paltinu, Vila UNO surprinde prin arhitectură de inspirație nordică și priveliștea oferită asupra lacului. Este fără doar și poate una dintre cazările de vis din România, oferind o capacitate de 4 adulți, în 2 dormitoare și un lounge la etaj, precum living, bucătărie, zonă de dining și terasă la parter.

Cabana Tinovo

Dacă ești în căutarea de cazări de vis în România, cabana Tinovo este o alegere excelentă. Amplasată în localitatea Dornișoara din jud. Suceava, la doar 20 km de Vatra Dornei, cabana Tinovo impresionează prin fațada vitrată și designul nordic, având o capacitate de 10 persoane care se pot caza în 4 dormitoare și un living generos, cu bucătărie utilată. Cabana dispune și de o saună panoramică superbă și ciubăr.

La Kuburi

La Kuburi, un resort de kuburi situat în Slănic Moldova, jud. Bacău, dispune de căsuțe tip bungalow, cu capacitate de 2, 3 și 4 locuri, având suprafața între 35 și 45 mp. Amplasate în același loc cu cabanele KubiA, kuburile sunt practic mini-căsuțe dotate cu bucătărie, grădină, foișor și zonă amenajată pentru grătar.

Retreat Margău Apuseni - Adults Only

Retreat Margău Apuseni este o locație superbă situată în satul Margău, unul dintre cele mai pitorești sate românești, la doar 70 km de Cluj Napoca. Această unitate de cazare surprinde prin piscina infinity încălzită tot timpul anului, peisajele spectaculoase, zona de relaxare amenajată cu baldachine și confortul oferit. Retreat Margău dispune de 5 camere duble, living, 3 băi, bucătărie utilată, terasă și foișor și este adresată doar adulților.

Cabana Prive Nest

Cabana Prive Nest este situată pe Valea Bârgăului, în Susenii Bârgăului din jud. Bistrița-Năsăud, fiind o oază de liniște în inima naturii, ideală pentru a te bucura de liniște, intimitate și natură. Cu o capacitate de 6 persoane, cabana dispune de 3 dormitoare, 3 băi, living generos și bucătărie utilată. Aici te poți bucura de confort, o grădină generoasă și o terasă cu o priveliște superbă.

Cabana Picătura de Rouă

Cabana Picătura de Rouă este situată în Beliș, jud. Cluj, în inima munților Apuseni, peisajul fiind desprins din basme. Ideală pentru a te bucura de intimitate alături de cei dragi, locația pune la dispoziție 4 dormitoare, living cu șemineu, 2 băi și bucătărie utilată. De asemenea, dispune de terasă pentru a admira priveliștea superbă, precum și de o zonă amenajată pentru grătar și ceaun.

Fie că dorești liniște și intimiatate, o priveliște spectaculoasă sau o cazare de vis în România, țara noastră dispune de cazări pentru toate gusturile. Dacă încă nu te-ai hotărât, mai jos îți prezentăm și alte cazări de vis în România.

Alte cazări de vis în România

Recomandată
1,100lei/noapte

Chalet Bora

Unnamed Road, Vișeu de Jos 437390, Romania
 • 6 Dormitoare
 • 12 Persoane
 • Chalet
Recomandată Resort Back to Nature
650lei/noapte

Resort Back to Nature

Bran, jud. Brasov
 • 4 Dormitoare
 • 12 Persoane
 • Cabană
Recomandată
650lei/noapte

Casa din Șirnea

DJ730B, Șirnea 507072, Romania
 • 3 Dormitoare
 • 8 Persoane
 • Casă de vacanță
Recomandată
350lei/apartament

Cabana Panoramic Residence din Borșa

Priseci, Borșa 435200, Romania
 • 2 Dormitoare
 • 4 Persoane
 • Cabană
Recomandată
190lei/cameră dublă

Vila Chic M

str, Ulița Bisericii 232B, Moieciu de Jos 507135, Romania
 • 4 Dormitoare
 • 8 Persoane
 • Vilă
Recomandată
220lei/cameră dublă

Wolkendorf Bio Hotel & Spa 4*

Helesteului, 033546, Romania
 • 45 Dormitoare
 • 90 Persoane
 • Hotel

Te-ar putea intersa și...

cazare Eforie Nord

Top 6 unități de cazare în Eforie Nord

Cauți cazare în Eforie Nord? Am venit în întâmpinarea ta cu cele mai inedite unități de cazare din această perlă… Află mai multe

cazare Moieciu de Sus

Top 7 unități de cazare în Moieciu de Sus

Oricine este interesat de cazare în Moieciu de Sus, trebuie să știe că această zonă turistică este încă un paradis… Află mai multe

casute in copac

Top 7 căsuțe în copac din România

Dacă ești interesat de cazare la căsuțe în copac, cu siguranță cauți o cazare inedită pentru a petrece o vacanță… Află mai multe

Compară cazări

Compară